Carpaccio van Rosbief
Een gezond Italiaans Recept waar je écht blij van word.

2 0
Carpaccio van Rosbief

Deel dit op jouw sociale netwerken:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Wijzig aantal porties:
50 gram Rosbief
1 eetlepel Halfvolle mayonaise
0,5 stuks Limoen
1 eetlepel Water
5 stuks Groene olijven
1 eetlepel Parmezaan
Rucola
Keuken:

    Ingrediënten

    Wat kan je verwachten

    Delen

    Dit ambachtelijke recept delen wij graag met je.
    Waarom?
    Omdat wij vinden dat iedereen lekker maar toch gezond moet kunnen eten. Dit recept voor de meest overheerlijke Carpaccio is slechts één van de vele mogelijkheden waarbij je extreem lekker kunt eten en ook nog eens goed voor je gezondheid is.

    Stappen

    1
    Klaar

    Stap 1

    Leg de Rosbief verspreid over een bord, breng op smaak door er een beetje peper en zout toe te voegen.

    2
    Klaar

    Stap 2

    Maak de limoendressing. Pers de halve limoen uit, voeg daarbij de halfvolle mayonaise en het water toe. Doordat je een klein beetje water toevoegt wordt de mayonaise een soort dressing. Sprenkel de limoenmayonaise op de rosbief, bepaal zelf hoeveel je er op wilt doen.

    3
    Klaar

    Stap 3

    Verspreid de groene olijven over de rosbief. Je kiest zelf of je de olijven gesneden wilt of toch heel wilt laten.

    4
    Klaar

    Stap 4

    Voeg Parmezaanse kaas toe.

    5
    Klaar

    Stap 5

    Als laatste leg je een handje rucola in het midden van de Rosbief.

    Rauwe Ham met Meloen Recept
    volgende
    Rauwe Ham met Meloen
    Rauwe Ham met Meloen Recept
    volgende
    Rauwe Ham met Meloen