Ingrediënten
-
50 gram Rosbief
-
1 eetlepel Halfvolle mayonaise
-
0,5 stuks Limoen
-
1 eetlepel Water
-
5 stuks Groene olijven
-
1 eetlepel Parmezaan
-
Rucola
Wat kan je verwachten
Dit ambachtelijke recept delen wij graag met je.
Waarom?
Omdat wij vinden dat iedereen lekker maar toch gezond moet kunnen eten. Dit recept voor de meest overheerlijke Carpaccio is slechts één van de vele mogelijkheden waarbij je extreem lekker kunt eten en ook nog eens goed voor je gezondheid is.
Stappen
1
Klaar
|
Stap 1Leg de Rosbief verspreid over een bord, breng op smaak door er een beetje peper en zout toe te voegen. |
2
Klaar
|
Stap 2Maak de limoendressing. Pers de halve limoen uit, voeg daarbij de halfvolle mayonaise en het water toe. Doordat je een klein beetje water toevoegt wordt de mayonaise een soort dressing. Sprenkel de limoenmayonaise op de rosbief, bepaal zelf hoeveel je er op wilt doen. |
3
Klaar
|
Stap 3Verspreid de groene olijven over de rosbief. Je kiest zelf of je de olijven gesneden wilt of toch heel wilt laten. |
4
Klaar
|
Stap 4Voeg Parmezaanse kaas toe. |
5
Klaar
|
Stap 5Als laatste leg je een handje rucola in het midden van de Rosbief. |