• Home
  • Recepten
  • Koude pastasalade met Parmaham, mozzarella en perzik.

Koude pastasalade met Parmaham, mozzarella en perzik.

2 0
Koude pastasalade met Parmaham, mozzarella en perzik.

Deel dit op jouw sociale netwerken:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Wijzig aantal porties:
130 gram Volkorenpasta
90 gram Buffelmozzarella
6 plakjes Parmaham
1 stuks Perzik
10 verse blaadjes Basilicum
2 eetlepels Groene pesto
Keuken:

    Ingrediënten

    Wat kan je verwachten

    Delen

    De zomer is weer in aantocht en daarom willen wij jullie verassen met deze frisse vezelrijke koude pastasalade met Parmaham.
    Deze lichte maaltijd is perfect voor iedereen die:

    Voor dit afslankrecept heb jij slechts 6 ingrediënten en 20 minuten nodig!

    Wij begrijpen dat diëten vaak gepaard gaat met veel stress, hongergevoel, strenge regels en tegenslagen.
    Al deze negatieve effecten gaan ervoor zorgen dat ‘Het dieet volhouden’ erg lastig gaat worden.

    De weg die jij moet afleggen om je ideale gewicht te bereiken kan zoveel mooier worden.

    • Door simpelweg enkelvoudige suikers te boycotten,
    • verzadigde vetten links te laten liggen,
    • en de recepten van de afslankreceptengids te omarmen,

    kan jij KILO’S afvallen op een duurzame manier! Ja, zonder daar een streng dieet voor te hoeven volgen. Voor nu wensen wij je veel plezier bij het maken van dit betoverend lekkere recept.

    pastasalade met parmaham mozzarella

    pastasalade met parmaham

    Stappen

    1
    Klaar

    Stap 1

    Kook de pasta volgens de verpakking gaar.
    Pak een vergiet en giet de pasta af.
    Spoel vervolgens goed af met koud water.
    Zet de pasta in de koelkast gedurende 10-15 minuten.

    2
    Klaar

    Stap 2

    Haal de pasta uit de koelkast en voeg 2 eetlepels groene pesto toe.
    Roer even goed door.

    3
    Klaar

    Stap 3

    Snijd de Parmaham en buffelmozzarella n fijne stukjes en bestrooi deze over de pasta.

    4
    Klaar

    Stap 4

    Snijd als volgt de perzik in dunne plakjes en leg deze over de koude pastasalade met parmaham.
    Als finishing touch leg je de verse basilicum erop.

    Eet smakelijk!

    Pompoenwraps kip, chorizo, sperzieboon, tomaat
    vorige
    Pompoenwraps met Kip, Chorizo, Sperzieboon en Tomaat
    tiramisu met likeur
    volgende
    Tiramisu met likeur 43
    Pompoenwraps kip, chorizo, sperzieboon, tomaat
    vorige
    Pompoenwraps met Kip, Chorizo, Sperzieboon en Tomaat
    tiramisu met likeur
    volgende
    Tiramisu met likeur 43