Ingrediënten
-
120 gram magere biefstuk
-
175 gram Japanse wokgroenten
-
35 gram salade (naar keuze)
-
Conimex Teriyaki saus
-
1 eetlepel Gedroogde uitjes
Wat kan je verwachten
Deze Japanse maaltijdsalade biefstukreepjes Teriyaki betekent letterlijk: ‘Glans & Grill-salade’ en is zeer krachtig van smaak en heeft een echte ‘wow-factor’. Een super malse magere biefstuk, rijk aan eiwitten, ijzer, zink en vitamine B12, licht bestreken met een zoet glazuur van sojasaus en Mirin.
De belangrijke voedingsvezels, vitaminen en mineralen halen we uit Japanse wok groenten om dicht bij de Japanse keuken te blijven. Denk aan Paksoi, gele wortel, peulen en kastanje champignons.
maar je kunt natuurlijk ook gewoon je koelkast leeg wokken 😉
Deze maaltijdsalade ga je onthouden en vaker eten, dat is een belofte.
All-Inclusive 😉
Een gezonde, voedzame maaltijdsalade maken is vaak lastig. Je wilt je lichaam namelijk voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren.
Daarnaast moet de salade je een voldaan gevoel geven zodat jij je niet kunt vergrijpen aan (ongezonde) tussendoortjes.
Deze maaltijdsalade biefstukreepjes Teriyaki is speciaal samengesteld voor diegenen die graag gezond én lekker willen eten. Streef jij naar een gezond gewicht? Wil jij je dieet kunnen volhouden op lange termijn? Laat je dan verrassen door onze maaltijdsalade biefstukreepjes Teriyaki of één van onze andere supergezonde recepten.
Stappen
1
Klaar
|
Snijd de biefstuk in dunne reepjes en grill gedurende 4 minuten op middelhoog vuur in de koekenpan. |
2
Klaar
|
Verhit olijfolie in een wokpan en wok de Japanse groenten met een snufje peper en zout gedurende 4-6 minuten beetgaar. |
3
Klaar
|
Bestrijk de biefstukreepjes licht met Conimex Teriyaki saus. |
4
Klaar
|