Roerei Recept
met cherrytomaatjes, bieslook en kerriekruiden.

0 0
Roerei Recept

Deel dit op jouw sociale netwerken:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Wijzig aantal porties:
2 eieren
4 cherrytomaatjes
verse bieslook
1 theelepel kerriekruiden

Ingrediënten

Wat kan je verwachten

Delen

Een gezond ontbijt maken? Dat kost je al gauw veel tijd zou je denken. Niets is minder waar! Snel en eenvoudig dit heerlijke roerei recept maken? Het enige wat jij nodig hebt zijn 2 eieren, 4 cherrytomaatjes, verse bieslook en kerriekruiden. Met dit eenvoudige roerei recept ga jij jezelf tijd besparen op drukke ochtenden.

Gezond ontbijten op een vast tijdstip is belangrijk. Een gezond ontbijt moet de basis vormen van een gezond eetpatroon. Onderzoek wijst uit dat een gezond ontbijt helpt bij het bereiken én behouden van een gezond gewicht.

Er zijn veel theorieën die gaan over het wel of niet overslaan van het ontbijt als je wilt afvallen.
Wat onze mening hierover is?

In de eerste instantie vinden wij dat afvallen een verantwoord proces moet zijn waarbij jouw algehele gezondheid altijd op de eerste plaats komt. Een dieet is volgens ons alleen nuttig om slechte eetgewoontes te doorbreken op korte termijn. Óf er moet een medische reden zijn om een bepaald dieet te volgen.

Het overslaan van je ontbijt kán een manier zijn waarmee je je vetverbrandingsproces kunt stimuleren en gewichtsverlies kunt bevorderen.
Staar je niet blind op deze methode en overdrijf hier zeker niet mee. 4 á 5 dagen per week je ontbijt overslaan, de rest van je leven? Lijkt ons niet verantwoord 😉

Wij geloven heilig in de gedachte dat een permanente gedragsverandering zal leiden tot langdurig succes. Daarmee bedoelen we dat goede voornemens, wensen en doelen omgezet moeten worden  in daden.
Of nog specifieker;

  • Het daadwerkelijk ook gezond ontbijten, lunchen en dineren.
  • Minimaliseer de inname van geraffineerde suikers.
  • Het kunnen weerstaan van verleidingen en ongezonde lekkernijen.
  • Geniet van je genietmomenten. Belonen is beter dan straffen.
    Wist je dat als jij steeds beter wordt in het maken van de lekkerste gerechtjes je ook écht kunt gaan genieten van het koken en bereiden? Verwen het hele gezin en maak jezelf trots.
  • Op zoek gaan naar gezonde recepten en deze ook écht uitproberen.

roerei recept

Of jij het ontbijt moet overslaan of niet willen wij absoluut niet voor jou bepalen. Wat wij je wel kunnen vertellen over dit roerei recept als ontbijt:

Onze ochtenden worden gekenmerkt door drukte en stress. Je lichaam heeft voedingsstoffen nodig om aan de dag te beginnen. Het is dus belangrijk dat jouw ontbijtje snel klaar is toch?

Ten tweede geeft dit eiwitrijke ontbijt je voldoende energie tot aan de lunch. Door dit roerei recept kun jij vaarwel zeggen tegen een ochtendhumeur en ongezonde tussendoortjes halverwege de ochtend.

Ontbijten zorgt voor een betere verwerking van je voedsel gedurende de rest van de dag. Ontbijten helpt bij een betere stoelgang en verbeterd je fitheid.

Maak dit prestatie verhogende roerei recept snel en eenvoudig door onderstaande instructies te volgen. Laat je ons weten of het gesmaakt heeft?

Stappen

1
Klaar

Voorbereiding

Klop 2 eieren los in een kom.
Verhit één eetlepel olie in een koekenpan.
Snijd 4 cherrytomaatjes door de helft.

2
Klaar

Bereiding.

Bak de cherrytomaatjes gedurende 1 minuut op laag vuur.
Schenk vervolgens het ei-mengsel in de pan.

3
Klaar

Bereiding

Roer de eitjes, samen met de tomaatjes, op laag vuur. Blijf roeren totdat het ei gelijkmatig half-gestold is. Zet het vuur uit.

4
Klaar

Even wachten..

Gebruik de warmte van de pan om het ei verder te laten stollen en breng op smaak met verse bieslook en kerriekruiden.

5
Klaar

Presenteren

(beleg een volkorenbroodje met het roereitje)
Eet smakelijk!

recept courgette spaghetti bolognese
vorige
Courgette spaghetti Bolognese
gehaktballen met jus
volgende
Gehaktballen met Jus
recept courgette spaghetti bolognese
vorige
Courgette spaghetti Bolognese
gehaktballen met jus
volgende
Gehaktballen met Jus